zaterdag 13 april 2024
28 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Trainingskamp Curacao in Turkije succesvol

lees ook ...

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman. In een goed bezette Pierkhan stadi...

De bondscoach van Curacao Dick Advocaat is zeer tevreden over de resultaten die zijn geboekt tijdens het trainingskamp van de selectie van Curacao in Turkije .

De selectie van Curacao won de eerste oefenwedstrijd van de Engelse club Hull City met 1-0.  Zondag werd de 2de oefenwedstrijd afgewerkt tegen de club Alanyaspor van Turkije. De selectie van Curacao onderleiding van hoofd coach Dick Advocaat kwam in de 30ste minnuut van de 1ste helft op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jearl Margaritha. Tien minuten later scoorde Anderson Silva de gelijkmaker voor Alanyaspor en dat was ook de ruststand van de wedstrijd (1-1).

Ook in de 2de helft liet Curacao goed voetbal zien en in de 53ste minuut bracht Leandro Bacuna de selectie van Curacao op een  2-1 voorsprong. Maar Alanyaspor gaf zich niet makkelijk gewonnen en in de 75ste minuut gelukte het ze om de stand weer gelijk te trekken via een doelpunt van Pione Sista en bepaalde zo de eindstand op Curacao 2- Alanyspor 2  en met dit gelijkspel sloot de selectie van Curacao het trainngskamp in Turkije tevreden af.

De trainingskamp in Turkije was bedoeld om de selectie van Curacao klaar te stomen voor de WK2026 kwalificatie wedstrijden in juni tegen Barbados en Aruba. ” Ik heb een aantal goede dingen gezien en ben tevreden met ons spel en natuurlijk het resultaat” zei bondscoach Dick Advocaat nog na de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTrainingskamp Curacao in Turkije succesvol