zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Trainer Michael Beale mag na 42 wedstrijden weg bij RangersFC

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De 43- jarige Engelsman Michael Beale mag na 42 wedstrijden vertrekken bij Rangers FC vanwege de teleurstellende resultaten.

Vanwege de teleurstellende resultaten van de ploeg Rangers FC gaan de coach Michael Beale en het bestuur van de club uit elkaar. Beale heeft de ploeg elf maanden onder zijn hoede gehad en zat 42 wedstrijden op de trainersbank. De club bevestigde zondagmiddag via haar clubsite dat Beale opzoek mag gaan naar een andere uitdaging, de club bedankt hem vriendelijk voor alle mooie momenten en dat hij bereidt was zijn schouders onder het werk te zetten.De resultaten vallen dit seizoen tegen en dat is niet waarnaar we uitkeken.

De ploeg van Rangers FC verloor in de eerste 7 wedstrijden maar liefst 3 keer in de Scottish Premiership  en staat op de 3de plek. De achterstand met aartsrivaal Celtic is al opgelopen tot 7 punten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTrainer Michael Beale mag na 42 wedstrijden weg bij RangersFC