vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Traditionele NBA kerstweekend succesvol

lees ook ...

Power event in de Ismay van Wilgen sporthal georganiseerd

Stichting Ultimate Power & Strength heeft in samenwerking met het ministerie van Defensie op 25 maart een Power Event georganiseerd in de Ismay van Wilgen Sporthal.  Minister Krishnakoemarie Matho...

 

De traditionele kerstweekend in NBA werd gekenmerkt door het verbreken van records

Kemba Walker is de eerste speler van de New York Knicks die een triple-double scoorde op 25 december.Ook  Lebron James van de LA.Lakers, James Harden van Brooklyn Nets en Stephen Curry van de Golden State Warriors wilden niet achterblijven.

In zijn 19 seizoenencarriere heeft Lebron James veel historische records verzameld. Op 25 december bereikte hij een ander toppunt, hij werd de speler met de meeste kerstrondepunten in de geschiedenis van de NBA en overtrof de overleden Kobe Bryant die 395 punten had.Lebron kreeg ook de bijnaam van Lebron Claus

Ondanks het schrijven van geschiedenis bereikte Lebron niet het belangrijkste van de avond,  Lakers verloor van de Brooklyn Nets. Lebron scoorde 39 punten. James Harden scoorde 36 punten 10 rebounds en 10 assists.

De NBA wist zich met de feestelijke kerstronde aan de kalender te houden ondanks de vele vertragingsproblemen als gevold van Covid-19 uitbraak veroorzaakt door de nieuwe Omicron variant.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTraditionele NBA kerstweekend succesvol