dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Tottenhamhotspur accoord met transfersom Harry Kane

lees ook ...

EK2024/ Gareth Southgate bondscoach af bij Engeland

Na acht jaar de functie als bondscoach van Engeland te hebben bekleed houd Gareth Southgate het voorgezien en dient ontslag in. Na de verloren EK- finale zondag tegen Spanje heeft de 53-jarige ...

De Engelse topclub Tottenhamhotspur kan meegaan met een bod van 100miljoen Euro voor hun sterspeler Harry Kane.

Nadat tot drie keren toe Tottenhamhotspur een bod van Bayern Munchen  op hun sterspeler Harry Kane blijkt de club nu wel accoord te gaan met een bod van 100 miljoen Euro voor hun sterspeler. Mocht de deal inderdaad gesloten worden dan zal het de grootste transfer zijn in Duitsland dit seizoen.Terwijl in principe alle ogen gericht zijn op de kwestie Mbappe tegen PSG is Bayern Munchen bezig de topspits van Tottenhamhotspur bezig te lonken voor een avontuur in Duitsland.Byern Munchen is duidelijk opzoek naar vervangen voor Lewandowski, de ploeg dacht die gevonden te hebben in Sadio Mane maar die stelde teleur en is uiteindelijk terecht gekomen in Saoedi Arabie.

Harry Kane zegt dat hij prijzen wilt pakken met Bayern Munchen, het kampioenschap in Duitsland maar het allerbelangrijkste het winnen van de Championsleague. Helaas is Kane nooit kampioen geworden van Engeland met Tottenham en niet verder dan de groepsfase gekomen met Tottenham in de Championsleague.Voor Tottenham wordt de 100 miljoen Euro de 2de hoge deal voor de club, eerder vertrok Gareth Bale ook voor 100 miljoen Euro naar Real madrid waar hij het helaas niet heeft kunnen waarmaken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTottenhamhotspur accoord met transfersom Harry Kane