dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Topscorer aller tijden van Panama blaast laatste adem op voetbalveld

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

De  41- jarige Luis Tejada topscorer aller tijden van Panama is zondag op het voetbalveld overleden.

De voetbalbond van Panama heeft maandag in een uitgegeven statement aangegeven dat Luis Tejada op 41-jarige leeftijd tijdens het meedoen aan voetbalwedstrijd op het veld is overleden. Tejada is de all-time topscorer van dat land, met 42 doelpunten in 108 interlands.Tejada was nog actief als amateurvoetballer en kreeg een hartaanval op het veld. Matador, zoals hij genoemd werd heeft nooit de gelegenheid gehad om in Europa te voetballen, hij speelde enkel in Zuid- Midden – en Noord- Amerika en heel kort voor Al Ain(Verenigde Arabische Emiraten). Vorig jaar stopte hij als profvoetballer.

In 2018 tijdens het Wereldkampioenschap voetbal maakte hij deel uit van de Nationale selectie in Rusland. Panama verloor verloor van Belgie, Engeland en Tunesie. Tejada moht in de wedstrijd tegen Belgie en Tunesie invallen en kwam niet verder dan een gele kaart.In 2001 maakte hij zijn debuut voor de Nationale selectie van Panama. De voetbalbond van Panama liet nog een noot aantekenen met de tekst  “Vaarwel legende je zal voor ltijd in ons hart zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTopscorer aller tijden van Panama blaast laatste adem op voetbalveld