maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie wereldkundig

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland.

” Guys, short and sweet: Iwill play for Grmany again from March. Why? I was asked by the national coach. dit was de korte statement van Toni Kroos op zijn instagram.Kroos had na de Europese kampioenschappen van vorig jaar bedankt voor de nationale selectie van Duitsland. Maar heeft woensdag besloten terug te komen op zijn beslissing en mee te doen aan EK2024 die in Duitsland wordt gehouden. Kroos had eerst een gesprek met coach Carlo Ancelotti van Real Madrid en clupresident Florentino Perez, omdat Kroos zijn contract bij Real Madrid aan het eind van dit seizoen stopt en het is nog niet duidelijk als hij het met een jaar verlengd. Kroos wilt graag blijven nu bekend is dat Kylian Mbappe het nieuw seizoen voor Real Madrid zal spelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportToni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie wereldkundig