zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(1)

Toekomst Frenkie de Jong bij Barcelona nu duidelijk

lees ook ...

Real Madrid bevestigd vertrek Karim Benzema

De 35-jarige Karim Benzema vertrekt  na veertien jaren bij Real Madrid dit hebben de club en speler  zondagochtend bekend gemaakt . Karim Benzema  zijn contract loopt  tot eind deze maand en zal  n...

 

Frenkie blijft nog deel uit maken van de selectie van Barcelona.

Frenkie is de afgelopen dagen vrij negatief uitgebeeld in het nieuws. Vooral de kranten in spanje hebben heel wat geschreven over de minder goede prestaties van Frenkie de Jong.Men vond zelfs dat hij niet past in het systeem van Barcelona.

Coach Xavi Hernandez heeft de afgelopen dagen duidelijk gemaakt dat Frenki niet te koop is, hij moet wel nog veel leren, maar zal in de toekomst heel belangrijk zijn voor Barcelona.

Het bestuur heeft vrijdag duidelijkheid  gegeven over de positie van Frenkie de Jong bij Barcelona. Hij blijft onverkoopbaar.Er wordt met geen enkele club onderhandeld over Frenkie de Jong,  hoe hoog de aanbieding  ook zal  zijn.

Frenkie de Jong heeft ondanks hij de afgelopen wedstrijden naar de kant werd gehaald door coach Xavi , aangegeven geen intentie te hebben om de club te verlaten. Voel me happy bij de club, ondanks de minder goede resultaten, maar we komen eruit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportToekomst Frenkie de Jong bij Barcelona nu duidelijk