donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Tjaronn Chery weer belangrijk voor N.E.C.

lees ook ...

NATIO Suriname speelt oefen interlandwedstrijden in Nederlan...

De Nationale  senioren voetbalselectie van Suriname speelt in de maand maart twee oefen interland wedstrijden in Nederland. NATIO Suriname zit vanaf bondscoach Aron Winter zijn contract niet werd v...

De 35-jarige Tjaronn Chery had zaterdag in de Ere Divisie wedstrijd tegen Heracles wederom een belangrijk deel in de 3-1 overwinning van N.E.C. op Heracles Almelode.

Heracles kwam reeds na 2 minuten spelen in de 1ste helft op een 1-0 voorsprong en het was Jizz Hornkamp voor de 3de wedstrijd op rij tot scoren kwam. De spits kopte uit een voorzet van Emil Hansson prachtig via de eerste paal binnen. Heracles dacht op 2-0 te komen maar het doelpunt van Jordy Bruijn werd wegens buitenspel afgekeurd. In de 2de helft zagen we een beter spelend N.E.C., die veel beter combineerde en de aanvallen zorgvuldiger verzorgde en dat leidde uiteindelijk ook tot de gelijkmaken via de benen uit een penalty van Ogawa nadat hij in het strafschop gebied werd neergelegd en 10v minuten later was het dezelfde Ogawa die zijn ploeg op een 2-1 voorsprong bracht, na een goed genomen voorzet kopte hij feilloos in .

Na de 2-1 voorsprong van N.E.C  zakte het spel van Heracles, de vallen werden minder gevaarlijk in vergelijking met de 1ste helft, N.E.C maakte daarvan flink gebruik. Ogawa dacht dat hetzijn dag zou worden, een hattrick, hij werd in het strafschop gebied neergelegd, de arbiter floot oor een penalty maar de VAR  kwam ertussen en gaf aan dat de overtreding buiten het gebied had plaatsgevonden. N.E.C. kreeg een vrije- trap in de plaats en Tjaronn Chery kreeg zijn kans en kruilde de bal achter de doelverdediger van Heracles en bepaalde uiteindelijk de eindstand op N.E.C 3  en Heracles 1 (3-1). Tjaronn Chery, die door N.E.C tot eind van het seizoen is aangetrokken scoorde in beide gespeelde wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTjaronn Chery weer belangrijk voor N.E.C.