dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Tjaronn Chery speelt met rugnummer 9 bij NEC

lees ook ...

UFC Mexico Royval wint rematch van Moreno

In Mexico City stond zaterdagavond in de vlieggewicht klasse de rematch tussen Brandon Moreno en Brandon Royval die door Brandon Royval werd gewonnen. Brandon Moreno keerde voor  het eerst teru...

De 35-jarige Tjaronn Chery met een Surinaams roots heeft donderdag zijn transfer naar de Nederlandse club NEC afgerond en speelt voor de rest van het seizoen bij de club.

Tjaronn Chery, die ook een aantal wedstrijden heeft gespeeld voor NATIO Suriname maar daarna bedankte heeft donderdag zijn transfer naar de Nijmeegse club NEC afgerond. De club huurt de middenvelder voor de rest van het seizoen van Maccabi Haifa en hij zal met rugnummer 9 te bewonderen zijn bij NEC. Overigens heeft hij de medische keuring bij NEC ook goed doorstaan. De club uit Israel had gevraagd dat Chery woensdag in de bekerfinale nog kon uitkomen voor Maccabi Haifa.Helaas verloor de ploeg na strafschoppen van Maccabi Tel Aviv. Chery traint vrijdag voor het eerst met NEC en debuteert mogelijk zondag al in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Tjaronn Chery is om priveredenen tijdelijk terug in Nederland. De vleugelaanvaller keert na dit seizoen weer terug naar Maccabi Haifa. Hij heeft nog een contract tot 2025 bij de club.Hij beleefde de afgelopen tijd onrustige dagen in Israel vanwege de oorlog met Hamas. De competitie lag een hele tijd stil maar is de afgelopen week weer hervat.Chery doorliep de jeugdopleiding van FC Twente, waarna hij ik oktober 2008 zijn debuut maakte in het Nederlandse betaalde voetbal.Daarna kwam hij uit voor SC Cambuur, RBC, FC Emmen, ADO Den Haag en FC Groningen. Na clubs in Engeland, China, Turkije kwam hij in 2019 terecht bij Maccabi Haifa in Israel.NEC staat momenteel op de 7de plaats in de Ere- divisie.

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTjaronn Chery speelt met rugnummer 9 bij NEC