vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Tjaronn Chery scoort gelijk bij debuut NEC

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

De 35-jarige met een Surinaams roots Tjaronn Chery mocht in de 70ste minuut zondag invallen in de wedstrijd tussen NEC en Go Ahead Eagles en scoorde gelijk bij zijn debuut.

Tjaronn Chery die tot het eind van het seizoen bij de Nederlandse club NEC mag voetballen heeft zondag zij debuut gemaakt bij NEC. In de 70ste minuut mocht hij van de coach invallen en wel bij een stand van 1-0 voor NEC. Chery niauwelijks in de wedstrijd verloor een duel en dat leverde een goede kans voor Go Ahead Eagles en het werd 1-1. Chery herstelde zich knap en schoot zijn nieuwe club naar een 2-1 voorsprong en leek met nog 7 minuten te spelen te zullen uitgroeien tot matchwinner, maar Go Ahead Eagles kreeg in de laatste seconden van de wedstrijd een heel goede kans om op gelijke hoogte te komen en met het linkerbeen schoot Victor Edvardsen in de linkerbenedenhoek de gelijkmaker in 2-2. De wedstrijd werd met 5 minuten extra verlengd, maar geen van beide ploegen kwam tot scoren. NEC blijft door dit gelijkspel op de 7de plaats in de Ere- divisie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTjaronn Chery scoort gelijk bij debuut NEC