dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Tjaronn Chery beslissende schakel in overwinning NEC

lees ook ...

Pepijn Lijnders vindt nieuwe uitdaging bij Red Bull Salzburg...

De 41 -jarige Pepijn Lijnders die afgelopen  jaren assistent was van Jurgen Klopp bij Liverpool  gaat voor een nieuwe uitdaging bij de Oostenrijkse club Red Bull Salzburg als hoofdtrainer. Lijn...

De 35-jarige met Surinaams roots Tjaronn Chery bewees maandagavond in de Ere- divisie wederom zijn waarde voor de ploeg van NEC  in de 3-0 overwinning op Excelsior.

Er viel weinig te genieten in het Van Donge & De Roo stadion tot aan de 60ste minuut. Een wonderschoon doelpunt van Tjaronn Chery zette NEC op voorsprong tegenExcelsior. Vier minuten later besliste de Surinamer het duel met Excelsior met een mooie volley. Na een rode kaart van Siebe Horemans zette Robert Gonzalez de eindstand op het score bord.

De 1ste helft tussen Excelsior en NEC gaat niet de boeken in als de leukste aller tijden. De ruststand was dan ook terecht 0-0.Pas in de 60ste minuut kwam er echt wat leven in de wedstrijd toen Tjaronn Chery, de bal achter doelman Stijn van Gassel wist te plaatsen. In tien minuten tijd gooit de thuisploeg de hele wedstrijd helemaal weg door de rode kaart van Siebe Horemans na ingrijpen van de VAR. Chery maakte er nog 2-0 van waarna in de slot minuten van de wedstrijd Rober Gonzalez de stand op 3-0 brengt.Zo wint NEC voor het eerst in een maand tijd weer eens een wedstrijd n de Eredivis. NEC staat op de 6de plek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTjaronn Chery beslissende schakel in overwinning NEC