woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Titelverdedigster Naomi Osaka eruit in Australisch Open

lees ook ...

” Jennifer Beharie niet uit selectie gezet” zegt...

Bondscoach Hesron Jeroe heeft maandagmiddag tegenover Culturu Sport bevestigd dat Jennifer Beharie niet uit de Nationale vrouwenvoetbal selectie van Suriname is gezet. ''We hebben haar voor deze wi...

De eerste verrassing  in het Australisch Open Tennis toernooi is de uitschakeling van Naomi Osaka.

De 24-jarige Japanse Naomi Osaka won vorig jaar het Australisch Open. Dit jaar was ze hard op weg haar titel te verdedigen, totdat ze vrijdag haar meerdere moest erkennen in de 20-jarige  Amerikaanse Amanda Anisimova in drie sets. Het werd 4-6 6-3 en 7-6.

Opvallend is  Amanda in de eerste ronde nog aan uitschakeling ontsnapte.Ik ben sprakeloos en ik vind het geweldig om voor jullie te spelen zei de nummer 60 van de wereld  op de WTA-ranglijst,  Amanda Ansimova. Ze treft in de vierde de Australische Ashleigh Barty, de nummer een van de wereld bij de vrouwen.

Bij de mannen wist de Spanjaard Rafael Nadal  zich ten kostte van Karen Khachanov, die een set wist te winnen van Nadal de volgende te halen . Nadal won in de derde ronde in vier sets 6-3 6-2 3-6 6-1. Nadal die in 2009 het Australisch Open won, liet zich na het verlies in  de derde set, in de vierde set niet verrassen, hij won de vierde set overtuigend met 6-1

Dit was mijn beste partij sinds ik terug ben en het was nodig deze overwinning. Het voelt goed aan weer op de tennisbaan te staan. Nadal is terug na een voetblessure die hem zes maanden van de tennisbaan hield en ook nog de bestemming met Covid-19.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTitelverdedigster Naomi Osaka eruit in Australisch Open