woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Titelverdediger Flamengo uitgeschakeld in de Copa Libertadores

lees ook ...

Bertrand Traore terug bij Ajax

Ajax heeft de eerste verstrking voor het nieuw seizoen in de Ere-divisie binnen en dat is Betrand Traore die transfervrij terugkeert bij de Amsterdamse club. Bertrand Traore tekent een contract...

De Braziliaanse club Flamengo werd doderdagavond vrij verrassend uitgeschakeld in de achtste finale van de Copa Libertadores door Olimpia uit Paraguay.

Het is Flamengo uit Rio de Janiero niet gelukt hun titel met succes te verdedigen want donderdagavond verloren  ze met 1-3 van Olimpia uit Paraguay. Falmengo had de 1ste wedstrijd met 1-0 gewonnen. De gemoederen in het Defensores  del Chaco stadion liepen soms hoog op. Zo werd de trainer van Flamengo Jorge Sampaoli met rood weggestuurd en dat pikten de supporters van Fla niet. Door de uitschakeling van Flamengo krijgt de Copa Libertadores sowieso een nieuwe kampioen. Olimpia treft in de kwartfinale een andere ploeg uit Rio en dat is Fluminense.  In de andere wedstrijd  won de Argentijnse club Racing Club van het Colombiaanse Atletico Nacional met 3-0 nadat ze de 1ste wedstrijd met 2-4 hadden verloren. In de kwartfinale treft Racing Club de ploeg van Boca Juniors beiden van Argentinie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTitelverdediger Flamengo uitgeschakeld in de Copa Libertadores