maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Tien man spelend Real Madrid verliest van Real Sociedad

lees ook ...

Barcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning

In een goed bezette Philips  stadion in  Eindhoven  weten de vrouwen van Barcelona  terug te komen van een 0-2 achterstand in de Finale  van de Championsleague maar winnen uiteindelijk met 3-2  van Wo...

Het is Real Madrid dinsdagmiddag niet gelukt de drie punten te pakken bij  Real Sociedad  in de LA Liga en verloor  de wedstrijd  met 0-2.

Bij Real Madrid  ontbraken Karim Benzema  en Vinicius Jr in de ontmoeting tegen Real Sociedad. De  thuis  spelende ploeg  Real  Sociedad  startte heel goed en  gaf de verdediging  van Real Madrid  heel wat problemen  met hun goed  opgezette  aanvallen. Doordat Real Sociedad  de opgelegde kansen niet wist te benutten gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 stand.

De 2de helft was nauwelijks een paar minuten oud of aanvaller  Kubo profiteerde van een fout in de verdediging van Real Madrid en scoorde het eerste doelpunt voor  Real  Sociedad. Bij Real Madrid  kreeg verdediger Carvajal de rode kaart. Een paar minuten  voor het einde van de wedstrijd  scoorde Real Sociedad  een 2de doelpunt  en bepaalden  de eindstand op  Real Sociedad  2 en Real Madrid 0.

Door de nederlaag  van Real Madrid is  de achterstand op koploper Barcelona  opgelopen  tot 14 punten. Atelico Madrid die woensdag in actie komt kan bij winst de 2de plaats  van Real Madrid overnemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTien man spelend Real Madrid verliest van Real Sociedad