0
(0)

Tien man spelend Real Madrid verliest van Real Sociedad

De oud- speler van de Amsterdammers Urby Emanuelson  is de nieuwe ambassadeur van de Ajax Foundation. " Ik voel me vereerd dat ze mij hebben gevraagd" was de eerste reactie van de oud- speler van A...

Het is Real Madrid dinsdagmiddag niet gelukt de drie punten te pakken bij  Real Sociedad  in de LA Liga en verloor  de wedstrijd  met 0-2.

Bij Real Madrid  ontbraken Karim Benzema  en Vinicius Jr in de ontmoeting tegen Real Sociedad. De  thuis  spelende ploeg  Real  Sociedad  startte heel goed en  gaf de verdediging  van Real Madrid  heel wat problemen  met hun goed  opgezette  aanvallen. Doordat Real Sociedad  de opgelegde kansen niet wist te benutten gingen beide ploegen de rust in met een 0-0 stand.

De 2de helft was nauwelijks een paar minuten oud of aanvaller  Kubo profiteerde van een fout in de verdediging van Real Madrid en scoorde het eerste doelpunt voor  Real  Sociedad. Bij Real Madrid  kreeg verdediger Carvajal de rode kaart. Een paar minuten  voor het einde van de wedstrijd  scoorde Real Sociedad  een 2de doelpunt  en bepaalden  de eindstand op  Real Sociedad  2 en Real Madrid 0.

Door de nederlaag  van Real Madrid is  de achterstand op koploper Barcelona  opgelopen  tot 14 punten. Atelico Madrid die woensdag in actie komt kan bij winst de 2de plaats  van Real Madrid overnemen.