Amsterdam
0
(0)

Tien man spelend Barcelona houd stand tegen Valencia

De ploeg van Transvaal  heeft na de overwinning op Intermoengotapoe zondagavond afstand genomen van de andere clubs op de standenlijst. De Suriname Major League kende een aantal leuke wedstrijd...

Koploper Barcelona  won opnieuw met het kleinste verschil en dat is 1-0  van Valencia zondagmiddag in de La Liga

Barcelona trad in eigen huis aan zonder de geblesseerde  Pedri,Lewandowski en  Dembele. Coach Xavi Hernandez zat vanwege een schorsing niet op de trainersbank.Barcelona startte de wedstrijd heel goed met een prachtig doelpunt van de Braziliaanse international  Raphinha  en dat was ook de ruststand. Barcelona bleef de wedstrijd ook de 2de helft domineren en kreeg zelfs een penalty,die helaas naast het doel werd geschoten door de ver beneden maat spelende Fernando Torres,die vooraf in een woordenwisseling raakte met Ansu Fati over wie de penalty zou nemen.In de 60ste minuut moest Araujo aan de noodrem trekken en kreeg gelijk ook de rode  kaart en mocht toen de kleedkamer opzoeken.Ondanks Barcelona met tien mam verder moest spelen overleefden ze de druk van Valencia en blijven  koploper in de La door de Liga door de 1-0 overwinning.