dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
0.9 C
Amsterdam
0
(0)

Thomas Tuchel FIFA Best Coach 2021

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

De Duitser Thomas Tuchel won maandag in Zwitserland The FIFA Best Coach 2021 Award

Thomas Tuchel , die vorig seizoen Chelsea leidde naar  de UEFA Champions League titel  heeft maandag de FIFA The Best Award gewonnen voor de beste coach in de herenvoetbalwereld in het seizoen 2020/3021. De Chelsea -manager versloeg de Spaanse Pep Guardiola van Manchester City en de Italiaan  Roberto Mancini, coach van de nationale selectie van Italie.

Het was een normale dag, ik heb al eerder training gegeven, totdat de envelope werd geopend met het goede nieuws . Het is een mooie waardering, ik ben er blij mee, ik schaam me zelfs, ik weet zelfs niet wat ik ervan moet zeggen ,  een reactie van Thomas  Tuchel nadat hij het nieuws kreeg dat hij de award voor Best FIFA coach 2021 had gewonnen.

Bij de vrouwen werd Emma Hayes uitgeroepen tot beste vrouwen voetbal coach van 2021, zij leidde Chelsea naar titels in de Engelse Premier League  , de FA Cup en de league Cup en ook naar de tweede plek in de UEFA Champions League.Ik ben sprakeloos, helemaal in shock , Ik ben het de spelers verschuldigd een reactie van Emma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportThomas Tuchel FIFA Best Coach 2021