zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Thomas Tuchel FIFA Best Coach 2021

lees ook ...

Mijsenscha Rens te bewonderen op WK U-20 vrouwen

De Surinaamse  assistent  arbiter Mijenscha Rens eerste surinaamse vrouwelijke arbiter  tijdens de U-20 Wereldkampioenschappen voor vrouwen in Costa Rica Rens zegt dat ze een goede voorbereiding he...

De Duitser Thomas Tuchel won maandag in Zwitserland The FIFA Best Coach 2021 Award

Thomas Tuchel , die vorig seizoen Chelsea leidde naar  de UEFA Champions League titel  heeft maandag de FIFA The Best Award gewonnen voor de beste coach in de herenvoetbalwereld in het seizoen 2020/3021. De Chelsea -manager versloeg de Spaanse Pep Guardiola van Manchester City en de Italiaan  Roberto Mancini, coach van de nationale selectie van Italie.

Het was een normale dag, ik heb al eerder training gegeven, totdat de envelope werd geopend met het goede nieuws . Het is een mooie waardering, ik ben er blij mee, ik schaam me zelfs, ik weet zelfs niet wat ik ervan moet zeggen ,  een reactie van Thomas  Tuchel nadat hij het nieuws kreeg dat hij de award voor Best FIFA coach 2021 had gewonnen.

Bij de vrouwen werd Emma Hayes uitgeroepen tot beste vrouwen voetbal coach van 2021, zij leidde Chelsea naar titels in de Engelse Premier League  , de FA Cup en de league Cup en ook naar de tweede plek in de UEFA Champions League.Ik ben sprakeloos, helemaal in shock , Ik ben het de spelers verschuldigd een reactie van Emma.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportThomas Tuchel FIFA Best Coach 2021