dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Thiago Silva verlengt contract tot 2023

lees ook ...

Lionel Messi opnieuw geblesseerd

De 36-jarige Argentijnse international en speler van Inter Miami Lionel Messi is opnieuw geblesseerd aan zijn voet een blessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Argentinie en Brazilie. Lio...

De Braziliaanse international Thiago Silva heeft een contractverlenging gehad van Chelsea. Na een succesvolle periode bij PSG vertrok Thiago Silva in 2020, om zijn carrière in Engeland, bij Chelsea voort te zetten. Hij tekende toen voor een jaar en werd al snel verliefd op de Londense fans. Eind vorig seizoen  verlengde de Engelse ploeg het contract van Thiago met nog een jaar.

“Thiago Silva’s leiderschap en prestaties waren erg belangrijk voor dit team, dus we zijn zeer verheugd om zijn contract met nog een jaar te verlengen. We kijken uit naar zijn aanhoudende invloed bij het nastreven van titels en volgend seizoen  zei een bestuurslid van Chelsea.

In totaal kwam de nummer 6, 52 wedstrijden uit voor Chelsea en scoorde twee keer.Vorig jaar werd hij nog winnaar van de Champions League met de club en ook is hij  van vastte waarde voor  het Nationaal voetboel team van Brazilië, die zich reeds heeft geplaatst voor Qatar WK2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportThiago Silva verlengt contract tot 2023