donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Thiago Silva verlengt contract tot 2023

lees ook ...

WK2022 Update: We weten hoe Mbappe te stoppen zegt coach Eng...

Engeland speelt zaterdagmiddag in de kwartfinale van WK2022 in Qatar tegen Frankrijk en de coach van Engeland Gareth Southgate heeft aangegeven dat er al een plan klaar ligt hoe Kylan Mbappe het score...

De Braziliaanse international Thiago Silva heeft een contractverlenging gehad van Chelsea. Na een succesvolle periode bij PSG vertrok Thiago Silva in 2020, om zijn carrière in Engeland, bij Chelsea voort te zetten. Hij tekende toen voor een jaar en werd al snel verliefd op de Londense fans. Eind vorig seizoen  verlengde de Engelse ploeg het contract van Thiago met nog een jaar.

“Thiago Silva’s leiderschap en prestaties waren erg belangrijk voor dit team, dus we zijn zeer verheugd om zijn contract met nog een jaar te verlengen. We kijken uit naar zijn aanhoudende invloed bij het nastreven van titels en volgend seizoen  zei een bestuurslid van Chelsea.

In totaal kwam de nummer 6, 52 wedstrijden uit voor Chelsea en scoorde twee keer.Vorig jaar werd hij nog winnaar van de Champions League met de club en ook is hij  van vastte waarde voor  het Nationaal voetboel team van Brazilië, die zich reeds heeft geplaatst voor Qatar WK2022.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportThiago Silva verlengt contract tot 2023