zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

TENNIS Simona Halep voor vier jaar geschorst

lees ook ...

Antonio Conte is officieel de nieuwe coach van Napoli

Antonio Conte tekende vrijdag een drie jarig contract bij de Italiaanse club Napoli als coach. Hij is terug in de Serie A Italie na een avontuur bij de Engelse club Tottenhamhotspur  en wel dan...

De 31 -jarige Tennisster Simona Halep heeft eindelijk duidelijkheid gekregen waarom ze voorlopig geschorst was en wat de reden is van haar schorsing.

Al maanden vraagt Halep om duidelijkheid over een voorlopige schorsing die haar was opgelegd door de ITIA.Dinsdagmiddag werd aan Halep doorgegeven dat ze voor 4 jaar is geschorst omdat ze tijdens de vorige US Open positief was getest op he middel Roxadustat, dat verboden is om gebruik te worden. Halep bewtwist bij hoog en laag dat ze de doping niet gebruikt heeft. Halep was al een jaar geschorst na het inleveren van een positieve plas tijdens de vorige editie van het US Open. Als het aan de International Tennis Intergrity ligt komt daar nog eens 3 jaar bovenop en duurt de schorsing precies 4 jaar. Dat wil zeggen dat Haleb pas in oktober 2026 mag tennissen. Haleb gebruikte het verboden middel tegen bloedarmoede.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTENNIS Simona Halep voor vier jaar geschorst