vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Tennis Prijzengeld Australie Open 2024 fors gestegen

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

Het prijzengeld op de Australie Open is dit jaar naar een recordhoogte gestegen waarbij de beste spelers en speelsters van de wereld dit jaar in Melbourne om een totaalbedrag van 52,8 miljoen euro strijd zullen leveren.

De prijzenpot is voor mannen en vrouwen zowel bij het enkelspel als het (gemengd) dubbelspel gelijk. In elke ronde is het prijzengeld dit jaar omhoog gegaan, met ook een flinke stijging bij het kwalificatietoernooi en de eerste paar enkel- en dubbelspel ronden van het hoofdtoernooi.Om een succesvol toernooi te blijven, is het belangrijk dat ervoor gezorgd wordt dat de spelers een behoorlijke compenstatie krijgen” zegt de toernooi directeur Craig Tiley.

Hier even een beeld van de prijzenpot: Finale Mannen/Vrouwen enkelspel, 1.925.475 Euro, de winnaar.  Dubbelspel (mannen/ vrouwen Winnaar –  446,221 Euro. Gemengd dubbelspel mannen en vrouwen Winnaar 100.858 Euro.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTennis Prijzengeld Australie Open 2024 fors gestegen