maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

TENNIS/ Nadal uitgeschakeld in eerste ronde Roland Garros

lees ook ...

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen. Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en ...

De Spanjaard Rafael Nadal werd maandag vrij verrassend uitschakeld in de ronde van het Roland Garros Tennis tournooi.

Rafael Nadal heeft maandag wat misschien zijn laatste wedstrijd is op Roland Garros gespeeld en verloor met 0-3 van Alexander Zverev. De Spanjaard speelde niet slecht, maar oogde een heel zwakke indruk tegen Zverev en verloor ook met 0-3. Nadal begon dramatisch aan de wedstrijd. In de 1ste set van de wedstrijd werd de Spanjaard direct op love gebroken door Zverev. Nadal probeerde nog wat te doen, maar verloor de 1ste set met 3-6.

In de 2de set probeerde Nadal iets beters voor de dag te komen, maar het wilde gewoon niet lukken en verloor met 5-7. In de 3de set had Nadal het erg moeilijk. Tekenen van vermoeidheid, rugklachten en vooral pijn aan zijn knie.. In de 3de set kon NadaL het echt niet meer aan op top niveau en verloor ook de 3de met 3-6. Zverev bedankte na de wedstrijd nog voor de mooie momenten. “Ik  heb als kleine jongen altijd naar je wedstrijden gekeken en je bewonderd< maar vandaag stond ik tegenover je op de baan” bedankt Rafael.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTENNIS/ Nadal uitgeschakeld in eerste ronde Roland Garros