zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Tennis Jannik Sinner wint Rotterdam Open

lees ook ...

Krappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League

Het is de ploeg van Transvaal zaterdagavond gelukt een magere 1-0 overwinning te behalen om de ploeg van Voorwaarts in de Suriname Major League. De 2 oudste ploegen in Suriname, Transvaal en Voor...

De Italiaanse tennisser Jannik Sinner won zondag de Rotterdam Open door in de finale te winnen van Alex De Minaur met de setstanden 7-5 6-4.

De Italiaan kent een voortreffelijk start van het tennisjaar. Hij won begin dit jaar voor het eerst in zijn tennisloopbaan het Australisch Open en vervolgens door in Ahoy Daniil Mededev op te volgen als winnaar van het ABN AMRO toernooi. De Italiaan is in 2024 nog ongeslagen en wordt de nieuwe nummer 3 van de wereld bij de mannen, voor hem een persoonlijk unicum.

In de halve finale won hij van de Nederlander Griekspoor.In de 1ste ronde versloeg hij ook nog Botic van Zandschulp. In een sfeervol Ahoy speelde Sinner zijn beste tennis op de baan.Sinner moest wel alles geven tegen Alex De Minaur vooral in de 1ste set die hij met 7-5 won. In de 2de set ging het iets makkelijker maar toch werd het uiteindelijk 6-4 voor Sinner.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTennis Jannik Sinner wint Rotterdam Open