dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Tennis IgaSwiatek verrassend uitgeschakeld in Australian Open

lees ook ...

U-20 NATIO Suriname start met overwinning in Groep B

De Nationale U-20 selectie van Suriname heeft een goede start gemaakt in de U-20 Concacaf kwalificatie ronde door met 3-2 te winnen van Antiqua/Bermuda. De U-20 selectie was vooral in de 1ste helft...

De 19-jarige Tsjechische Linda Noskova zorgt zaterdag voor een verrassing tijdens het Australisch Open door Iga Swiatek uit het toernooi te wippen met de setstanden 3-6 6-3 6-4.

Vrij verrassend ligt Iga Swiatek uit het Australisch Open tennis tournooi. De pas 19-jarige Linda Noskova zorgde voor de uitschakeling van Swiatek.De Poolse ging in drie sets onderuit. In de 1ste leer er geen vuiltje aan de lucht te zijn want Swiatek won met 6-3. Maar alles veranderde in de 2de en 3de set waarin Noskova veel sterker bleek te zijn en won toen ook met 6-3 6-4. Het verlies is voor Swiatek een teleurstelling omdat ze  het afgelopen nog ongeslagen was.

Linda Noskova, die in uitstekende vorm verkeerd getuige haar halve finale plaats in Brisbane vorige week.Dat ze echter van de beste tennisster van de wereld zou kunnen winnen, had ze waarschijnlijk zelfs niet verwacht.Ondanks ze de 1ste set had verloren bleef ze sterk aanvallend spelen en dat leverde uiteindelijk resultaat op en daardoor won ze de 2de en 3de toch wel vrij makkelijk. In de volgende ronde zal ze het opnemen tegen Elina Svitolina of Viktorija Golubic.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTennis IgaSwiatek verrassend uitgeschakeld in Australian Open