maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Ten Hag weet niet wanneer Ronaldo zich aanmeld op de training

lees ook ...

WK2022UPDATE: Australie voor de tweede keer naar Knock-out f...

De selectie van Australie heeft woensdagmiddag in Qatar voor de tweede keer in een  World Cup geplaatst voor de knock-out fase door met 1-0 te winnen van Denemarken. In de wedstrijd tegen Tunesie w...

De coach van Manchester United Erik Ten Hag weet niet  wanneer Cirstiano Ronald zich weer  aanmeld bij de club en de trainingen zal hervatten

Ten Hag die in de pre-season totnutoe al drie wedstrijden met sprekende cijfers heeft weten te winnen tast nog steeds in het duister waarom Ronaldo nog niet op de training is verschenen.Eerst had hij een vakantie tegoed na de interland verplichtingen en daarna wat familie problemen en ja nu weet ik het ook niet meer zei Ten Hag op vragen van journalisten over de afwezigheid van Ronaldo.

Alleen via de pers of social media is totnutoe bekend gemaakt dat Ronaldo wilt vertrekken en dat hij zelf bereidt is een pay-cut van 30% op zijn salaris te nemen alleen om te kunnen vertrekken.Ronaldo heeft zich bij verschillende clubs aangeboden zoals Bayern Munchen,Manchester City,Barcelona,PSG,Atletico Madrid en Real.Madrid maar hun antwoord was Neen.

Het  is bekend dat Ronaldo ondanks zijn leeftijd (37)op het hoogste niveau wilt voetballen en vooral Championsleague en helaas speelt Manchester United geen Championsleague het komend seizoen.Ronaldo heeft nog nooit in de Europaleague gevoetbald.Coach Ten Hag kijkt er wel naar uit samen te werken met Cristiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTen Hag weet niet wanneer Ronaldo zich aanmeld op de training