zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ten Hag weet niet wanneer Ronaldo zich aanmeld op de training

lees ook ...

Fide Master schaken Viresh Giasi prolongeert titel

Viresh Giasi is afgelopen zondag wederom schaakkampioen geworden van Suriname. Giasi had slechts een remise nodig om zijn titel te prolongeren en dat gebeurde ook afgelopen zondag, want in zijn...

De coach van Manchester United Erik Ten Hag weet niet  wanneer Cirstiano Ronald zich weer  aanmeld bij de club en de trainingen zal hervatten

Ten Hag die in de pre-season totnutoe al drie wedstrijden met sprekende cijfers heeft weten te winnen tast nog steeds in het duister waarom Ronaldo nog niet op de training is verschenen.Eerst had hij een vakantie tegoed na de interland verplichtingen en daarna wat familie problemen en ja nu weet ik het ook niet meer zei Ten Hag op vragen van journalisten over de afwezigheid van Ronaldo.

Alleen via de pers of social media is totnutoe bekend gemaakt dat Ronaldo wilt vertrekken en dat hij zelf bereidt is een pay-cut van 30% op zijn salaris te nemen alleen om te kunnen vertrekken.Ronaldo heeft zich bij verschillende clubs aangeboden zoals Bayern Munchen,Manchester City,Barcelona,PSG,Atletico Madrid en Real.Madrid maar hun antwoord was Neen.

Het  is bekend dat Ronaldo ondanks zijn leeftijd (37)op het hoogste niveau wilt voetballen en vooral Championsleague en helaas speelt Manchester United geen Championsleague het komend seizoen.Ronaldo heeft nog nooit in de Europaleague gevoetbald.Coach Ten Hag kijkt er wel naar uit samen te werken met Cristiano Ronaldo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTen Hag weet niet wanneer Ronaldo zich aanmeld op de training