dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ten Hag blijft trainer van Manchester United

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

Ondanks de teleurstellende resultaten het afgelopen seizoen blijft Erik Ten Hag coach van de Engelse club Manchester United.

De afgelopen dagen was er sprake van dat Manchester United het contract van Ten Hag vroegtijdig zou ontbinden, dit vanwege de teleurstellende prestaties van Manchester United, de ploeg eindigde dit seizoen op de 8ste plaats in de Premier League. Wat Ten Hag redde van een vroegtijdig ontslag was het winnen van de FA Cup. Manchester United versloeg in de finale de ploeg van Manchester City, de huidige kampioen in de Premier League.

Ten Hag had welliswaar ook veel te kampen met blessures van een aantal belangrijke spelers, waardoor hij ook niet altijd kon beschikken over de juiste spelers. Ook de vroege uitschakeling in de groepsfase van de Championsleague was een min punt voor Ten Hag, nota bene in eigen huis verliezen van de Turkse club Galatasaray. Andere teleursellende resultaten waren het 0-4 verlies tegen Crystal, de thuisnederlagen tegen Fulham en Bournemouth en de afstaffing in de league Cup  tegen New Castle United.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTen Hag blijft trainer van Manchester United