zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
3.3
(3)

Teleurstellend gelijkspel NATIO Suriname

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De Nationale voetbalselectie van Suriname speelde zondag in Almere City een oefeninterland wedstrijd tegen de selectie van Martinique en wist een teleurstellend 1-1 gelijkspel uit de bus te halen.

In een uitverkocht stadion in Almere City hebben de 4.000 aanwezige toeschouwers ondanks de kou toch nog kunnen genieten van de oefen – interland tussen Natio Suriname en Martinique die overigens in een teleustellende 1-1 gelijk eindigde. Geen goede start voor teruggekeerde bondscoach Stanley Menzo. In 2022 had Menzo voor 8 maanden de selectie onder zijn hoede en ook toen waren de resultaten slecht te noemen. Nu in 2024 waren de verwachtingen hoog in de wedstrijd tgen Martinique maar helaas het gewenste resultaat, een overwinning bleef uit.

Zondag maakten Virgil Misidjan( spelend in Saudi – Arabie) en Justin Lonwijk hun debuut voor NATIO Suriname.Suriname begon erg agressief aan de wedstrijd maar verslikte zich op de balvaardigheid van Martinique met enkele profs uit de lagere Franse divisie in hun gelederen. Martinique kreeg de gelegenheid via Brighton Labeau de score te openen in de wedstrijd. Natio vocht zich terug na dit tegendoelpunt en kort voor rust kwam de gelijkmaker via de benen Lonwijk, die hiermee in zijn debuut zijn 1ste doelpunt scoorde. Kort daarvoor raakte nog een schot van Stefano Denswel  uit een vrije trap de bovenlat.

In de 2de helft  pakte Suriname de zaken anders aan en kreeg ook meer scorings kansen maar het lukte Sheraldo Becker niet om de bal achter de doelverdediger van Martinique te krijgen, dit leidde tot ergernis van Becker die bal op een gegeven moment de bal uit het stadion trapte, gelukkig kreeg hij allen beripsing van de arbiter. In de slotfase van de wedstijd maakte Luciano Slagveer nog zijn debuut voor NATIO. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 teleurstellend 1-1 gelijkspel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportTeleurstellend gelijkspel NATIO Suriname