zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Sven Mislintat terug bij Borussia Dortmund als Technisch Direkteur

lees ook ...

Nationale Judo kampioenschappen 2024 succesvol verlopen

De SJF Nationale Judo kampioenschappen2024 die afgelopen zaterdag werden gehouden zijn een succes geworden met een deelnemers aantal van 105 vechters. Aan deze Nationale Judo Kampioenschappen o...

Sven Mislintat keert per 1 mei terug als Technisch Direkteur bij de Duitse club Borussia Dortmund dit maakte het bestuur maandag in een korte statement bekend.

De voormalig technisch direkteur van Ajax  is vanaf 1 mei 2024 weer werkzaam bij Dortmund. Mislintat krijgt een technische functie aangewezen met de focus op de planning van het team.Na het vertrek van Hans- Joachim Watzke gaat een deel van het bestuur van Dortmund op de schop. Oud-speler Lars Ricken wordt de nieuwe sportieve direkteur en Sebastien Kehl blijft eindverantwoordelijke voor het technische deel.Mislintat is in Nederland bekend van zijn periode bij Ajax. Daar haalde hij het vorig seizoen 12 dure spelers, waarvan er maar weinig echt indruk konden maken. Vorig jaar september werd hij per direct ontslagen. Voor Dortmund is hij geen onbekende want van 2006 tot 2017 was hij al werkzaam bij de club.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSven Mislintat terug bij Borussia Dortmund als Technisch Direkteur