woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

SVB zegt samenwerking met Head of Refree op

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB heeft besloten de samenwerking met het hoofd van de Surinaamse arbiters de heer R. Oberg per 1 janauri 2024 op te zeggen en vanaf maandag 27 november geen gebruik meer te maken van zijn diensten.

” Ik ben totaal verrast door de brief van het SVB bestuur dat ik per 1 janauri 2024 wordt bedankt als Head of the Refree’s” zegt een zeer teleurgestelde R. Oberg. In de brief is die getekend is door de voorzitter van de SVB, John Krisnadath, is niet aangegeven wat de reden van de stopzetting is. ” Verder werd aan mij meegedeeld dat er vanaf 27 november er geen gebruik meer gemaakt zal worden van mijn aangeboden diensten. Eerder werd de commissie arbiter ontbonden.De Surinaamse arbiters zijn nu zonder een leider komen te zitten. De arbiters willen verhaal gaan halen bij het bestuur vn de SVB.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSVB zegt samenwerking met Head of Refree op