maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

SVB neemt opnieuw risico met kaarten verkoop

lees ook ...

Paris 2024/ Novak Djokovic toch nog naar de Olympische Spel...

Het Servisch Olympisch comite kwam dinsdag met geweldig nieuws dat tennisser Novak Djokovic namens Servie zal deelnemen aan de Olympische Spelen die volgend maan in Parijs van start gaan. Novak...

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond schijnt het maar niet af te leren om geen kaarten meer dan het bezoekers aantal in het stadion te verkopen.

Woensdagmiddag was het weer raak in het Essed stadion, toen bleek zeker een aantal honderden supporters ondanks ze in het bezit waren van een geldige toegangsbewijs ze geen plaats kon vinden en dus staande en leunend tegen de hekken de wedstijd moesten volgen. De FIFA had het bestuur van de SVB hierop al gewezen, dat indien zulke zaken zich voordoen en maatregelen getroffen zullen worden.Iedereen wil met NATIO Suriname een tjang maken.

Wat men niet lijkt te begrijpen bij de SVB is, hoe meer wedstrijden NATIO Suriname zal winnen in deze kwalificatie ronde, het publiek in groter aantal zal toenemen en het Essed stadion inderdaad ook te klein zal zijn om het aantal toeschouwers te kunnen herbergen. Kijk niet naar hoeveel winst je kan maken  ten behoeve van je eigen zak.Maar kijk naar het grote platje heren van de SVB. Hoe meer mensen in het stadion, hoe groter het risico is dat de FIFA ingrijpt en ons een straf oplegd, wat heel jammer zal zijn voor het Surinaams voetbal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSVB neemt opnieuw risico met kaarten verkoop