woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

SVB aanwezig op workshop Concacaf Professionel Football in Costa Rica

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

De Surinaamse voetbalbond  heeft Mitchell Kisoor General Secretary en Licentiemanager Bryaen Soekra afgevaardigd naar de 2023 Concacaf Professionel Football Development Workshop die in Costa Rica, San Jose wordt gehouden.

Deze 2 daagse workshop zal als platvorm worden beschouwd om aangesloten bonden te voorzien van uitgebreide informatie over zaken betrekking houdende  tot professioneel voetbal. Suriname zal in januari 2024 starten met de Suriname Major League, de profcompetitie.Verder zullen tijdens deze workshop ook aan de orde komen  het licentiesyteem voor clubs, updates van de clubcompetitie namens de Concacaf, het delen van kennis over best practices uit de hele regio op het gebied van licenties voor clubs.De Workshop duurt van 4 tot 7 december in Costa Rica. Op vrijdag 8 december keren  General Secretary Mitchell Kisoor en licentiemanager Brayen Soekra die namens de SVB deze workshop volgen terug naar Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSVB aanwezig op workshop Concacaf Professionel Football in Costa Rica