zaterdag 1 april 2023
24.4 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

SVB aangesproken door Concacaf.

lees ook ...

Power event in de Ismay van Wilgen sporthal georganiseerd

Stichting Ultimate Power & Strength heeft in samenwerking met het ministerie van Defensie op 25 maart een Power Event georganiseerd in de Ismay van Wilgen Sporthal.  Minister Krishnakoemarie Matho...

De Concacaf heeft in een schrijven  aan  het bestuur van de Surinaamse voetbalbond in niet te misverstane bewoordingen aangegeven  dat Suriname tot 4 november de gelegenheid heeft om een  club in te schrijven voor deelname aan de Concacaf 2022 Caribbean Club Shield. Het bestuur hoopt voor 4 november al een besluit te hebben genomen   welke club afgevaardigd zal worden . De club moet wel voldoen aan alle door de Concacaf gestelde eisen.Het tournooi zal  van 15 tot en met 24 april 2022 worden afgewerkt. Helaas is nog niet bekend waar en in welk land dit tournooi zal plaatsvinden .

De Concacaf Shield Cup 2021 werd vanwege Covid -19 afgelast, in de plaats daarvan werd de Concacaf 2021 Club Championship afgewerkt. Voor Suriname nam deel , de huidige kampioen van Suriname  Intermoengotapoe. Inter verloor toen in de finale van Cavaly van Haiti.  Welke club de SVB zal inschrijven is een grote vraag, omdat er bijkans twee jaren niet gevoetbald wordt in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSVB aangesproken door Concacaf.