woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

SV Robinhood pakt eerste punten in Concacaf Caribbean Cup

lees ook ...

EK2024/ Duitsland wint moeizaam van Hongarije

De selectie van Duitsland heeft de overwinning tegen Hongarije niet makkelijk gekregen daar de Hongaren veel tegenstand boden maar toch met 0-2 de wedstrijd verloren. Dat Hongarije zich niet zo...

De huidige kampioen van Suriname Robinhood heeft in een goed bezette Essed stadion met 1-0 gewonnen van de Dominicaanse club Cibao FC.

Het thuispubliek heeft Robinhood donderdagavond niet in de steek gelaten. Robinhood, de huidige kampioen van Suriname speelde hun eerste groepswedstrijd in de Concacaf Caribbean Cup tegen de Dominicaanse club Cibao FC. Voor beide ploegen begon de eerste helft erg aftastend. Vooral Cibao probeerde het via de vleugels en als dat niet lukte dan maar via het midden omeen opening te vinden in de verdediging van Robinhood. Terwijl Robinhood probeerde om de bal zoveel als mogelijk vast te houden, wat aardig lukte. In de 1ste helft kwamen geen beide ploegen tot scoren .

In de 2de helft hadden trainer Roberto Godeken en zijn spelers genoeg gezien van hun tegenstander. Robinhood koos dan duidelijk voor om zeer aanvallend tegaan spelen en de tegenstander meer onder druk te zetten. Het resultaat bleef ook niet uit, de kansen kwamen er en  toen was het moment voor de speler die momenteel in een blakende vorm verkeerd en ook een plaats veroverd heeft in NATIO Suriname Shaquille Cairo om Robinhood op een 1-0 voorsprong te brengen , later zou blijken he gouden doelpunt van de avond te zijn. Deze overwinning is een zeer belangrijke voor ons, als je de eerste wedstrijd wint weet je dat er een heel goede sfeer ontstaat.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSV Robinhood pakt eerste punten in Concacaf Caribbean Cup