donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
3.7
(3)

Suriname vs Jamaica uitverkocht

lees ook ...

Ook Sergio Ramos speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in ...

De 37-jarige oud Spaanse international Sergio Ramos speelt zaterdag evenals Lionel Messi  zijn laatste wedstrijd in de shirt van PSG  dit maakte hij bekend op instagram. Twee jaar geleden kwam de c...

De wedstrijd tussen Suriname en Jamaica om 20.00 Surinaamse tijd zal in een vrijwel uitverkocht Essed stadion worden afgewerkt

Ondanks de prijzen van de toegangskaarten vrij hoog zijn mag NATIO rekenen op een goede opkomst van het sportminnend publiek.NATIO speelt haar eerste wedstrijd tegen Jamaica.Ondanks de afwezigheid van een aantal sleutel spelers gaat bondscoach Menzo voor een overwinning.

Het publiek is onze 12de man en we zullen alles in het werk stellen om ze niet teleur te stellen,er is een heel goede stemming in de kleedkamer en binnen het team zo verwoorden enkele spelers  van NATIO zich na de laatste training te hebben afgewerkt.

De arbiter voor deze wedstrijd komt uit Honduras en dat is Selvin Brown.Voor de selectie van Jamaica geen onbekende,terwijl de spelers van NATIO voor het eerst kennis zullen maken met de strakke leiding van deze arbiter.

De wedstrijd zal in Suriname live worden uitgezonden door de Nationale Zender STVS en ATV.In jamaica zal de wedstrijd ook live te volgen zijn.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname vs Jamaica uitverkocht