woensdag 17 augustus 2022
31 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
3.7
(3)

Suriname vs Jamaica uitverkocht

lees ook ...

Pay-cut Pique niet voldoende voor Barcelona om Jules Kounde ...

FC Barcelona had gehoopt dat na de pay-cut van Gerard Pique het mogelijk was nieuwe aanwinst Jules Kounde te registeren voor het nieuw seizoen van de LA Liga De La Liga heeft Barcelona inmmiddels l...

De wedstrijd tussen Suriname en Jamaica om 20.00 Surinaamse tijd zal in een vrijwel uitverkocht Essed stadion worden afgewerkt

Ondanks de prijzen van de toegangskaarten vrij hoog zijn mag NATIO rekenen op een goede opkomst van het sportminnend publiek.NATIO speelt haar eerste wedstrijd tegen Jamaica.Ondanks de afwezigheid van een aantal sleutel spelers gaat bondscoach Menzo voor een overwinning.

Het publiek is onze 12de man en we zullen alles in het werk stellen om ze niet teleur te stellen,er is een heel goede stemming in de kleedkamer en binnen het team zo verwoorden enkele spelers  van NATIO zich na de laatste training te hebben afgewerkt.

De arbiter voor deze wedstrijd komt uit Honduras en dat is Selvin Brown.Voor de selectie van Jamaica geen onbekende,terwijl de spelers van NATIO voor het eerst kennis zullen maken met de strakke leiding van deze arbiter.

De wedstrijd zal in Suriname live worden uitgezonden door de Nationale Zender STVS en ATV.In jamaica zal de wedstrijd ook live te volgen zijn.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname vs Jamaica uitverkocht