donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname verliest op 18de Senioren Caribische Volleybal kampioenschappen

lees ook ...

”Geen Inter Guyanese Spelen” teleurstelling bij ...

Ongeveer een week geleden was er nog een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana over de voortgang van de Inter Guyanese Spelen waarbij alles besproken was alleen het geld moest vrijgemaakt wo...

Zondagavond vond in de Anthony Nesty Sporthal de opening plaats van de 18de Senioren Caribische Volleybalkampioenschappen maar het werd geen succesvolle avond voor Suriname omdat de mannen en vrouwen hun wedstrijd verloren.

Na het zingen van het Surinaams volkslied en de nodige toespraken werd daarna het sein gegegeven voor de start van de 18de Senioren Volleybal   kampioenschappen. Suriname had de eer de openingswedstrijd te spelen. De vrouwen namen het in een goed gevulde Anthony Nesty Sporthal op tegen die van de Bahamas. Bahamas won de 1ste en 2de set met 28-26 26-24  en nam een 2-0 voorsprong. Suriname kwam goed terug in de 3de en 4 de set met 25-21 25-22,  nadat we in de 5de en beslissende set een voorsprong van 8-4 hadden verloor Suriname alsnog van Bahamas  de set met 15-13.  Bahamas wint met 3-2. Volgens Sandra Hunsel, de aanvoerder van Suriname moeten onze vrouwen nog hun teamgeest moeten vinden bij de start van het toernooi.

In de 2de wedstrijd van de avond speelden de mannen van Suriname tegen die van Barbados. ” We hebben niet onze beste wedstrijd gespeeld, ik ben teleurgesteld, Barbados heeft een goed team maar ze waren te pakken ” zegt  de bondscoach van Suriname Carlos Orta.  Ook vond hij dat we Barbados hebben onderschat, we moeten onze volgende  2 wedstrijden winnen. Suriname is de titelverdediger bij de mannen. Barbados won met 25-18 25-18 25-19 ( 3-0 ) van Suriname

Het vervolg schema : Maandag  bij de mannen : Bahamas- Curacao  Suriname vs Martinque    Vrouwen: Jamaica vs Barbados  Trinidad& Tobago  vs Suriname.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname verliest op 18de Senioren Caribische Volleybal kampioenschappen