woensdag 29 november 2023
26.1 C
Paramaribo
3.8 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname verliest ook van Mexico

lees ook ...

Lionel Messi opnieuw geblesseerd

De 36-jarige Argentijnse international en speler van Inter Miami Lionel Messi is opnieuw geblesseerd aan zijn voet een blessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Argentinie en Brazilie. Lio...

Het is suriname dit keer ook niet gelukt een goed  resultaat neer te zetten tegen Mexico.Suriname verloor de wedstrijd met 0-3

Ook in deze wedstrijd was duidelijk te zien de vermoeidheid in de voetbalbenen van de surinaamse spelers,die in Europa voetballen Vooral in de achterhoede was het duidelijk te zien,het slecht uit verdedigden van suriname gaf mexico de gelegenheid om 3 keren te scoren in de wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd een tegenvaller voor suriname doordat Haps tijdens de warming-up geblesseerd raakte en trainer Menzo genoodzaakt was een wijziging te brengen in de opstelling.Suriname startte de wedstrijd heel goed,maar door slecht uitverdedigen bij een aanval van Mexico,werd het al na tien minuten spelen al 1-0 voor mexico.Suriname liet zich niet uit het veld slaan door dit vroeg doelpunt,maar probeerde juist daaruit kracht te putten om de gelijkmaker te scoren.

Opnieuw een slorige fout in de verdediging van suriname stelde mexico in de gelegenheid om het 2de doelpunt te scoren,gelukkig kregen we geen doelpunten meer tegen in de 1ste helft waardoor we de rust ingingen met een 2-0 voorsprong voor mexico.

Wat verwachtbaar was dat Donk in de rust vervangen zou worden wat ook gebeurde hij is al maanden niet in vorm en nog de laatste tijd  vaak geblesseerd,maar de trainer rekent op zijn ervarenheid als speler.Het ontbrak ons ook aan snelheid in de voorhoede.Ook in de 2de helft bleef mexico de lakens uitdelen.suriname scoorde wel een doelpunt,maar die werd afgekeurd.Mexico scoorde wel hun 3de doelpunt en ze kregen ook nog een penalty die onschadelijk werd gemaakt door doelman Hahn,die geen slechte wedstrijd keepte.Mexico wint verdient in eigen huis met 3-0 van suriname.

Door de 2de nederlaag van suriname in deze poule zal dus de strijd gaan tussen mexico en jamaica.Mexico speelt op 15 juni tegen jamaica.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname verliest ook van Mexico