dinsdag 3 oktober 2023
28.3 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname toch nog naar halve finale Volleybal kampioenschap

lees ook ...

Speler van OGC Nice die zelfmoord wilde plegen buitenlevensg...

De 22-jarige Alexis Beka Beka speler van de Franse Club  OGC Nice die vrijdagochtend zelfmoord wilde plegen is nu buiten levensgevaar. Vrijdagochtend reed de middenvelder van OGC Nice richting ...

Het is de mannen volleybalselectie van Suriname donderdagavond toch nog gelukt zich te plaatsen voor de halve finale van de 18de senioren Caribische Volleybal kampioenschappen door  in een spannende vijfsetter te winnen van Jamaica.

De mannen hadden een langzame start in de 1ste set van de partij waardoor Jamaica de 1ste set  met 25-23 wist te winnen. In de 2de herstelden onze mannen zich en wonnen deze set met 25-20 maar Jamaica liet zich niet van het veld slaan en sloeg terug in de 3de set met 25-20. In de 4de set die erg spannend verliep trok Suriname uiteindelijk aan het langste eind en won met 28-26. Met een stand van 2-2 kon de wedstrijd alle kanten op maar Suriname nam het voortouw in de 5de beslissende set en nam heel vroeg een voorsprong die ze niet meer uit handen gaf en met 15-9 won. Suriname wint met 3-2 van Jamaica en plaatst zich hierdoor voor de halve finale.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname toch nog naar halve finale Volleybal kampioenschap