Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Suriname speelt gelijk tegen Telstar

Geplaatst

op

door

Gisterenavond in het Rabobank Ijmuiden Stadion heeft het Nationaal elftal van Suriname gelijk gespeeld tegen Telstar, het werd 1-1. Suriname heeft tot het bittere eind gevochten om de 1-1 stand te behouden. Het was de tweede oefenwedstrijd van het Surinaams elftal in deze oefencampagne.

Zie hier de reactie van Bondscaoch Dean Gorré en aanvoerder Serginio Eduard van het nationale elftal Suriname.

Shona Shukrula (scheidsrechter) heeft de wedstrijd mogen leiden. Het was voor t eerst dat er een vrouwelijke scheidsrechter van Surinaamse komaf, Natio Suriname gefloten heeft.

Tevens geeft Glynor Plet speler van Telstar ook een reactie op de wedstrijd.

Natio Suriname zal as donderdag een laatste oefenwedstrijd spelen tegen amateurclub RKSV Leonidas. Aanvang wedstrijd is 20.00 aan het Erasmuspad 9, in Rotterdam. Entree staanplaatsen 6,00 en voor zitplaatsen 10,00 euro.

Sport

Feyenoord wint met overtuiging van Hapoel Beer Sheva

Geplaatst

op

door

Feyenoord begint sterk aan de eerst helft, de rotterdammers hadden de meeste balbezit. Met veel positie wisselingen weet Feyenoord kansen te creëren.

Na opgelegde kansen voor Feyenoord om de 1-0 te kunnen maken, was het uiteindelijk Nigel Hasselbaink die in de 24e minuut een 1 op 1 kans kreeg. Kenneth Vermeer wist de bal tegen te houden met een mooie redding actie. Na diverse mogelijkheden van Feyenoord kant, uiteindelijk in de 33e minuut was het Sam Larsson die vanuit een rebound, na een afstand schot van Steven Berghuis op de paal, de goal maakte. Dit was tevens de rust stand.

Tweede helft was de aanpak van Feyenoord precies hetzelfde, direct druk op de tegenstander uitoefenen. Mede hierdoor viel ook snel het tweede doelpunt in de 55e minuut, dit maal van Leroy Fer.

Hapoel bleef knokken om terug te komen in de wedstrijd, Nigel Hasselbaink bleek met zijn snelheid lastig voor de Feyenoord verdediging. Na een hoekschop voor Feyenoord weet Leroy Fer , door slecht weg werken van de Hapoel Beer Sheva defensie, de bal in het doel te schieten, 3-0, wat ook de eindstand was.

Dit resultaat is een goed uitgangspunt voor het team van Jaap Stam om de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Feyenoord speelt de return uit op 29 augustus in Cyprus, in het Yaakov Turner Toto stadion.

Wissels : Sam Larsson wissel in de 72e minuut voor Luis Sinisterra.

Lees verder

Sport

Gleofilio Vlijter verdient contract in Cyprus

Geplaatst

op

door

Gleofilo Vlijter tekent een 2 jarig contract in Cyprus. De getalenteerde voetballer was op een proef stage in Cyprus om zijn voetbal talenten te laten zien. De voetballer heeft zodanig gepresteerd en weten te overtuigen dat hem een tweejarig contract is aangeboden.

Gleofilo Vlijter is nu de tweede voetballer die deze zomer een prof contract weet af te dwingen in Europa, eerder is Comvalius Vlijter (AS Trencin) succesvol geweest .

De 19 jarige voetballer heeft een tweejarig contract ondertekend met een optie voor nog 1 jaar.

Gleofilo Vlijter nu voetballer van Aris Limassol FC (Cyprus)
Lees verder

Meest gelezen

X