woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
5
(1)

Suriname ruim langs Aruba 6-0

lees ook ...

Suriname heeft ook de tweede wedstrijd in de WK-kwalificatiereeks gewonnen van Aruba met 6-0. Natio heeft vannacht in het Amerikaanse Bradenton (Florida)gespeeld tegen tegen Aruba, met als coach Stanley Menzo.

Nigel Hasselbaink wist in deze wedstrijd een hattrick te verzilveren, mede door zijn drie doelpunten werd er een ruime zege behaald.

De overige treffers kwamen op naam van Roland Alberg, Florian Jozefzoon en een eigen doelpunt van de Arubaan François Croes.

Door de nieuwe FiFA regels kan Suriname gebruik maken van spelers met een Surinaams dubbele paspoort. Onder andere spelers als Ryan Donk, Kelvin Leerdam, Florian Jozefzoon en Diego Biseswar kunnen uitkomen voor Suriname.

Suriname begon de WK-kwalificatie woensdagnacht en versloeg in Paramaribo de Kaaiman Eilanden al met 3-0. Suriname strijdt met Canada om de groepswinst. De Canadezen zullen spelen zondag hun tweede poulewedstrijd tegen de Kaaimaneilanden.

Echter zullen alleen de poulewinnaars zich plaatsen voor de tweede kwalificatieronde van de Noord- en Midden-Amerikaanse bond CONCACAF.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname ruim langs Aruba 6-0