donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname pakt bij de vrouwen eerste overwinning

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

Na eerder te hebben verloren van Bahamas, Trinidad en Jamaica wist onze vrouwen volleybalselectie eindelijk een wedstrijd winnend af te sluiten door donderdagavond  met 3-1 te winnen van Barbados.

In een goed bezette Anthony Nesty Sporthal namen de vrouwen van Suriname het op tegen die van Barbados tijdens de voortzetting van de 18de senioren Caribische Volleybal Kampioenschappen. Barbados had een dag voorv gewonnen van Bahamas.De wedstrijd was een must win game voor Suriname wilden we nog een kans maken om zich te  plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi.Suriname startte zelfverzekerd de wedstrijd en won ook de 1ste met 25-17 en ook de 2de set was voor Suriname maar in 3de set trad er jammer genoeg een moment van onderschatting op bij de Surinaamse vrouwen waardoor Barbados de set met 26-24 won. In de 4de set kwam Suriname weer sterk voor de dag en won met 25-19. Suriname wint dus overall met  3-1 van Barbados en plaats zich voor de volgende ronde.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname pakt bij de vrouwen eerste overwinning