woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname met gemak langs Bermuda

lees ook ...

“Geen draagvlak en support van de club” dan bed...

De 46-jarige Ruud van Nistelrooy trainer van PSV  heeft woensdagochtend de handdoek in de ring gegooid en stopt per direct als trainer bij de club. VVier dagen voor de belangrijke wedstrijd tussen ...

Suriname wist overtuigend te winnen van Bermuda, eindstand 6-0. Met dit resultaat blijft Suriname koploper in de WK Poule. De volgende wedstrijd is aanstaande dinsdag tegen Canada, welke als zwaarste tegenstander wordt gezien in de poule.

‘Natio’ speelde gisterenavond tegen Bermuda in het Franklin Essed Stadion in Paramaribo. Na vijftien minuten stond ‘Natio’ al met 2-0 voor. Sheraldo Becker zorgde voor de 1-0 en Hasselbaink maakte al snel 2-0. De snelle goals beloofde een wedstrijd te worden met veel doelpunten. Nigel Hasselbaink wist uiteindelijk 3x te scoren en Geraldo Becker 2x, Shaquille Pinas 1x.

Deze wedstrijd mocht ook Ridgeciano Haps zijn debuut maken voor ‘Natio’. Hij werd door bondscoach Dean Gorré direct in de basis opstelling opgenomen. Mitchel Te vrede (Ex-Feyenoorder) heeft als invaller zijn eerste minuten mogen maken voor Suriname.

Canada

Komende woensdagochtend (03:00 uur) zal Suriname het opnemen tegen Canada. De winnaar van de poule (en de winnaar van die wedstrijd) gaat namelijk door in de WK-kwalificatie. Een wedstrijd om naar uit te kijken.

De wedstrijd zal gespeeld worden in het stadion Toyota Park in de Amerikaanse stad Bridgeview nabij Chicago.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname met gemak langs Bermuda