dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname met 14-0 afgedroogd door USA

lees ook ...

Frenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona

De 26-jarige Nederlandse international Frenkie de Jong startte zijn rentree bij Barcelona met een gelijkspel tegen Rayo Vallecano in de de La Liga zaterdagochtend. Opvallend bij de rentree van Fren...

De U-20  damesselectie van Suriname ging roemloos ten onder tegen die   van de USA

De nationale U-20 damesselectie hield tot de rust de stand nog op 0-2  in Santo Domingo tegen de USA.Maar  de 2de helft was nauwelijks begonnen of de Surinaamse dames keken al tegen een 0-4 achterstand.  Daarna was het een volledig Amerikaanse aangelegenheid, doelpunt na doelpunt en uiteindelijk werd de eindstand 0-14  voor de dames van USA.

In de tweede helft waren de Surinaamse dames volledig de klus kwijt en moesten maar met lede ogen toezien, hoe de dames van de USA vrolijk op los doelpunt op doelpunt in schoten. Wel  moedig van de Surinaamse dames om in de eerste helft de score zo laag mogelijk te houden. Tijdens de rust maakte USA een volledige analyse van de zwakke punten van Suriname  en hebben die in tweede helft volledig blootgelegd. USA heeft zich door deze overwinning geplaatst voor de round of 16 van de U-20 dames Concacaf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname met 14-0 afgedroogd door USA