dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname Major League geslaagde Clublicentie workshop

lees ook ...

SML/ Intermoengotape behoud zicht op vierde plek play-offs...

De ploeg van Intermengotapoe heeft na het bedanken van trainer Jesron Jeroe de draad weer opgepakt en won het fgelopen weekend overtuigend met 6-0 van Leo- Victor. Spelers en de rest van de staf va...

De Surinaamse voetbalbond (SVB) organisseerde op maandag 17 juni een zeer geslaagde en drukbezochte  clublicentie workshop te Owru club.

Tijdens deze workshop is er nader ingegaan op het aangepast SVB Clublicentie reglement (aangestuurd door de FIFA en Concacaf). Verder zijn ook aan de orde geweestde regionale criteria en het bijbehorend sanctiebeleid met daaraangekoppeld sancties. Er is verder extra aandacht gevraagd voor de meest ingrijpende toevoegingen in het licentiereglement.

Verder is ook aangedacht besteed aan de kwestie rond de openstaande en/of achterstallige betalingen van de clubs. Verder zijn de tentatieve tijdslijnen met betrekking tot de licentieapplicatieperiode, registratie en transferwindows besproken.De Licentiemanager, Bryan Soekra geeft aan dat terug gezien kan worden op heel productieve workshop van de Suriname Major League (SML).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname Major League geslaagde Clublicentie workshop