maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname klaar voor strijd tegen Jamaica

lees ook ...

Hakim Ziyech toch niet naar PSG

De transfer van Hakim Ziyech naar PSG op huurbasis is door getreuzel van Chelsea in het water gevallen. Ziyech was al medisch gekeurd bij PSG en moest wachten op de administratieve documenten die opge...

Bondscoach Stanley Menzo zegt dat NATIO ready is voor de wedstrijd hedenavond tegen Jamaica

We weten dat het een andere wedstrijd zal worden, nu alles weer ok is in de selectie van  jamaica, we zullen zeker een gemotiveerde jamaicaanse selectie aantreffen en we zijn hierop ook voorbereidt.De selectie beschikt over 23 fitte spelers en we zullen ons voor de volle honderd procent geven.

Captain Ryan Donk die in de 1ste wedstrijd afwezig was,omdat hij opnieuw vader is geworden zei gisteren tijdens de persconferentie geloof te hebben in zijn medespelers,er zijn wat nieuwe spelers erbij gekomen maar dat maakt ons tot een beter team ,we gaan ons ding en zorgen voor een goed resultaat.

Ook Jamilho Rigters verwacht ook in deze wedstrijd wat speelminuten te krijgen,het zou leuk zijn in de basis te kunnen staan.In de 1ste was hij een doorn in het oog van de verdediging van Jamaica.Uit zijn corner wist Suriname de gelijkmaker te scoren.

De wedstrijd wordt ook vandaag door De Nationale zender STVS en ATV uitgezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname klaar voor strijd tegen Jamaica