zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname in de finale zaalvoetbal Caribbean Games 2022

lees ook ...

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De zaalvoetbal selectie van Suriname die meedoet aan de Caribbean Games 2022 in Guadeloupe heeft zich weten te plaatsen voor de finale door te winnen van Trinidad &Tobago.

Suriname zat samen met Guadeloupe en Trinidad in Poule A.Suriname won van Guadeloupe met 6-1 en Trinidad won van Guadeloupe met 11 tegen 1.Aangezien alleen de groepswinnaar zich kon plaatsen voor de volgende ronde ontbrak het niet aan spanning in de wedstrijd tegen Trinidad

Suriname begon de westrijd heel voorzichtig en stond daarom vrij vroeg met 0-3 achter.Suriname herstelde zich goed en maakte gelijk,waarna Trinidad de zaak weer overnam,maar suriname toonde karakter en na een stand van 7-7 werd het uiteindelijk 8-7 in het voordeel van Suriname.

Teleurstelling bij de Trinidadianen die overtuigd waren van een overwinning op Suriname.Door deze overwinning speelt Suriname zondag de finale tegen Cuba.Een harde noot voor Suriname omdat Cuba over een vrij ervaren  team beschikt en conditioneel een voorsprong heeft op Suriname.Desondanks is Coach Derrick Garden hoopvol gestemd en als de spelers de opdrachten goed uitvoeren is Cuba te pakken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname in de finale zaalvoetbal Caribbean Games 2022