dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname blijft Caribisch Volleybal kampioen bij de mannen

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

De mannen vollleybal selectie van Suriname heeft in de finale van de 18de Caraibische Vollleybal  Championship in een spannende vijf setter gewonnen van Barbados.

Het opgekomen publiek heeft zondagavond in de Anthony Nesty Sporthal de mannen vollleybal selectie vanaf het begin  aangevuurd in de finale tegen de ploeg van Barbados. Ondanks het verlies van 19- 25 in de 1ste set bleef Suriname  het hoofd koel houden waardoor we de 2de set met 25- 21 wonnen. Suriname nam zelfs een 2-1 voorsprong  door de 3de set met 29-27 te winnen maar Barbados  liet zich niet zo makkelijk uit het veld slaan en trok de stand gelijk door de 4de set met 25-23 te winnen,  een set die Suriname  in principe uit handen heeft gegeven. De 5de tevens beslissende set  werd niet zomaar tot de beste van het toernooi genoemd omdat  elke keer wanneer  Suriname  een voorsprong  had of slechts een punt nodig had om de  set te  winnen zette Barbados  er een stokje voor.Uiteindelijk moest Barbados zich maar gewonnen overgeven  en Suriname won met 17-15 de 5de set  en overall werd het 3-2 voor  Suriname.

Suriname  blijft hierdoor Caraibisch Vollleybal kampioen bij de mannen.Het was daarna feesten met de kampioen in de  Anthony Nesty Sporthal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname blijft Caribisch Volleybal kampioen bij de mannen