woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname aanwezig op Zuid Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen

lees ook ...

LA Liga/ FC Barcelona zet stap in goede richting voor trans...

De zaakwaarnemer van Nico Williams heeft woensdag gesprekken gevoerd met  de Technisch Direkteur van FC Barcelona Deco over een mogelijk transfer van Williams naar de Spaanse club. Clubpresiden...

De atleet Jeffelou Koorndijk uitkomend voor de Atletiek vereniging Tropical Runners  vertegenwoordigd Suriname op de Zuid – Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen in Columbia.

Koorndijk is samen met zijn trainer Milton Clark heel goed aangekomen in Columbia en hebben zich inmiddels weten aan te passen aan het oude klimaat in  Columbia.

Donderdag is er een teach – in gehouden voor alle deelnemende landen  met hun atleten.Aan deze U20  Atletiek  kampioenschappen  doen alle Zuid -Amerikaanse landen mee.Koorndijk zal voor Suriname uitkomen op de 800m met een inschrijftijd van 1.58 sec.Na de teach-in was er goed nieuws voor Koorndijk  want hij mag ook op 400m uitkomen voor Suriname. De Surinaamse Atletiekbond had hem alleen  op de 800 in geschreven.

Volgens coach Milton Clark heeft Koorndijk zich heel goed voorbereidt en wil zijn persoonlijke tijd zowel  op 800 als 400 m scherp stellen en als het even kan een medialle pakken ondanks het deelnemers veld heel sterk is. Koorndijk is in een goede shape en kijkt reikhalzend uit naar de  start van deze kampioenschappen.  I

De U20  Zuid-Amerikaanse Atletiek kampioenschappen  starten op vrijdag 19 mei en eindigen op zondag 21 mei in Columbia.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSuriname aanwezig op Zuid Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen