vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Suriname aanwezig op Zuid Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen

lees ook ...

Ashley Cole in Premier League Hallo of Fame

Voormalig Arsenal en Chelsea legendarische linskback Ashley Cole is maandag toegelaten tot de Premier League Hall of Fame. Cole won 3 keer het Premier League kampioenschap gedurende zijn 15- ja...

De atleet Jeffelou Koorndijk uitkomend voor de Atletiek vereniging Tropical RunnersĀ  vertegenwoordigd Suriname op de Zuid – Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen in Columbia.

Koorndijk is samen met zijn trainer Milton Clark heel goed aangekomen in Columbia en hebben zich inmiddels weten aan te passen aan het oude klimaat inĀ  Columbia.

Donderdag is er een teach – in gehouden voor alle deelnemende landenĀ  met hun atleten.Aan deze U20Ā  AtletiekĀ  kampioenschappenĀ  doen alle Zuid -Amerikaanse landen mee.Koorndijk zal voor Suriname uitkomen op de 800m met een inschrijftijd van 1.58 sec.Na de teach-in was er goed nieuws voor KoorndijkĀ  want hij mag ook op 400m uitkomen voor Suriname. De Surinaamse Atletiekbond had hem alleenĀ  op de 800 in geschreven.

Volgens coach Milton Clark heeft Koorndijk zich heel goed voorbereidt en wil zijn persoonlijke tijd zowelĀ  op 800 als 400 m scherp stellen en als het even kan een medialle pakken ondanks het deelnemers veld heel sterk is. Koorndijk is in een goede shape en kijkt reikhalzend uit naar deĀ  start van deze kampioenschappen.Ā  I

De U20Ā  Zuid-Amerikaanse Atletiek kampioenschappenĀ  starten op vrijdag 19 mei en eindigen op zondag 21 mei in Columbia.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSportSuriname aanwezig op Zuid Amerikaanse U20 Atletiek kampioenschappen