zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse mannen volleybal selectie in de finale

lees ook ...

Jayen Gerold tekent zijn eerste profcontract bij AZ Alkmaar

De 19- jarige Jayen Gerold geboren uit Surinaamse ouders heeft dinsdag zijn profcontract getekend bij Jong AZ in het AFAS Stadion en blijft tot medio 2025 bij AZ. Jayen Gerold, vleugelaanvaller...

In een zeer spannende wedstrijd wint Suriname vrijdagavond van Trinidad & Tobago in de halve finale met 3-2 en plaatst zich daardoor voor de finale zondag  tegen Barbados.

 

In een goed bezette Anthony Nesty Sporthal wint de Surinaamse mannen vollleybal selectie van Trinidad & Tobago. Suriname verloor de 1ste set met 17-25 ook de 2de set was voor Trinidad met 25-18 maar Suriname kwam heel sterk terug in de 3de set en won met 25-19. Suriname behield de goede drive van de 3de en won daardoor de 4 de set met 25-15. De 5de tevens beslissende set liet het aanwezige publiek niet meer op haar stoel zitten. Met de aanwezigheid van een brassband en het publiek dat constant schreeuwde Suriname Suriname putten de mannen van Suriname daaruit kracht en wonnen de 5de set met 15-13. Suriname  wint met 3-2 en speelt zondag als titelverdediger tegen de selectie van Barbados de finale van de  18de senioren Caribische Volleybal Kampioenschappen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSurinaamse mannen volleybal selectie in de finale