dinsdag 25 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”

lees ook ...

Gambia plaatst zich voor kwartfinale African Cup

Nieuw bakken in de African Nation  Gambia  naar kwartfinale na 1-0 overwinning op Guinee Gambia  die voor het eerst meedoet aan de African Nation Cup  heeft geschiedenis geschreven door voor het ee...

De Surinaamse basketballer Charlon Kloof komt binnenkort met docuseries onder de titel “The Story Continues”. De docuseries zullen vijf opnames zijn, waarin de kijker op een zeer gepassioneerde manier wordt meegenomen in zijn uitdagingen, die Charlon Kloof te maken heeft tijdens zijn carrière.

Charlon Kloof is een Surinaams- Nederlands professioneel basketballer. Kloof die in Suriname geboren is, komt uit voor Nederland. De docuseries zullen gaan over zijn revalidatie periode, na het scheuren van zijn dijbeenspier tijdens een wedstrijd in Kroatië. Hij onderging een lang proces van revalidatie.

De launch van “The story Continues” zal op zondag 22 november 2020 plaatsvinden. Dit zal via zijn eigen social media kanaal worden uitgezonden. Ook zijn website zal op dezelfde dag onder de naam: charlonkloof.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSurinaamse basketballer Charlon Kloof komt met “docuseries”