vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaams international Vlijter opnieuw aan de slag in Cyprus

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...

De Surinaamse international Gleofilo Vlijter zet zijn voetbal carriere voort in Cyprus bij  Doxa FC in de Cyta Championship de hoogste divisie van de voetbalassocitaite van Cyprus.

Vlijter, die een contract tot het einde van het seizoen 2024/25 tekent maakte het nieuws over zijn transfer zelfs wereldkundig op social media. ”Ik ben erg blij dat ik bij Doxa FC getekend hebt tot eind 2025. ” Ik kan niet wachten om in actie te komen voor mijn nieuwe club. Het is overigens niet de 1ste keer dat Vlijter in Cyprus zal spelen. In het seizoen 2019/20 kwam hij in de Cypriotische Eerste divisie al uit voor Aris Limassol. Daarna verhuisde hij naar Israel waar hij de afgelopen 2 jaar doorbracht bij Beitar Jerusalem en Hapoel Ramat Gan.

Na een succesvol seizoen bij Ramat Gan waar hij in 33 wedstrijden 13 goals en 6 assists liet noteren werd de spits transfervrij overgenomen van Doxa FC De 23- jarige Vlijter die op 19 september dit jaar 24 jaar oud wordt heeft in het verleden in Suriname gespeeld voor de huidige Landskampioen Robinhood en ook voor NATIO Suriname. De leiding van DOXA FC kijkt vol verwachting uit naar de komst van Vlijter en zal met rugnummer 31 spelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSurinaams international Vlijter opnieuw aan de slag in Cyprus