woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaams international Gleofilo Vlijter zet carriere voort in Finland

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

De 24-jarige Surinaams international Gleofilo Vlijter gaat voor een nieuw avontuur in zijn voetbal carriere en tekent een contract van een jaar bij de Finse club Vaasan Palloseuro (VPS).

” Ik ben heel goed ontvangen door de club. Mijn eerste indruk van de club is dat ze goed georganiseerd zijn, de motivatie zit er goed in, ik voelde me gelijk thuis, ik ben blij hier te zijn, ik ben er om te zorgen voor de doelpunten, trouwens daar ben ik goed in, het scoren van doelpunten. De 24- jarige Vlijter heeft zijn handtekening gezet onder een jarig contract met een optie tot verlenging.

De leiding van Vaasan Palloseuro spreekt lovend over Vlijter. “Hij is een geweldige aanwinst voor ons, zijn snelheid, hij kan erg makkelijk langs de verdediging van de tegenstander komen, is een zeer snelle energieke en begaafde aanvaller, die de potentie heeft een belangrijke rol te spelen in de aanvalslinie van ons team zegt hoofdtrainer Jussi Nuorela. Vlijter heeft in Suriname gespeeld voor Robinhood, Hapoet Ramat Gan uit Israel, Belta Jerusalem, Aris Limassol uit Cyprus en ook nog Torpedo Kutaisi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSurinaams international Gleofilo Vlijter zet carriere voort in Finland