dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaams international blijft in USA voetballen

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

Kevin  Leerdam,verruilt Inter Miami  voor  LA. Galaxy

Leerdam maakte vrijdag een binnen de Amerikaanse MLS, de overstap naar LA Galaxy, het contract van de surinaamse international werd niet verlengd door Inter Miami, de ploeg van David Beckham.Vorig jaar maart tekende hij toen een contract van een jaar bij de club.Kevin speelde eerder  voor Seatlle Sounders.

Vijfvoudig kampioen van de MLS,  Los Angeles  Galaxy  heeft de 31 jarige verdediger tot eind mei 2023 weten vast te leggen.In zijn contract is een optie op een extra seizoen opgenomen.

Kevin is een ervaren speler die weet wat het is om kampioen te worden, we zijn blij dat we hem hebben kunnen binnenhalen zegt de coach van LA Galaxy Greg Vanney .Hij voegt diepte en veelzijdigheid toe aan onze selectie en we zien een belangrijke rol voor hem weggelegd bij de club.

De zevenvoudig international van Suriname begon zijn profloopbaan in 2008 bij Feyenoord en speelde ook voor Vitesse. In 2019 werd hij met Seatlle Sounders kampioen van de USA.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportSurinaams international blijft in USA voetballen